Alle voordelen

Eén aanspreekpunt

Éen afspraak is genoeg en je weet direct wat je hypotheekmogelijkheden zijn en aan welke maandbedragen je moet denken. Vervolgens schakelen we gelijk door naar de aankoopbegeleiding om jouw droomhuis te vinden en kopen.

Sneller en scheelt tijd

Normaal gesproken maak je eerst een afspraak met een hypotheekadviseur en daarna ga je met die kennis naar een makelaar. Dat kost veel tijd en is absoluut niet nodig.

Heldere communicatie

Het hypotheekgesprek is de basis van de zoektocht naar een woning. Heel belangrijk dus en omdat je zo’n gesprek niet iedere dag voert is het handig als je de verkregen info niet zelf hoeft over te brengen op de makelaar.

Ook kan er tussen het hypotheek gesprek en het vinden van de woning best wat tijd zitten. Hoe fijn is het dan dat alle wijzigingen op het hypotheekvlak al direct zijn doorvertaald. Bij Match Huis en Hypotheek gaat dat vanzelf zonder ruis op de lijn!

Krachtig bod

Dat is niet alleen een goede prijs, maar ook het bieden van financiële zekerheid naar de verkoper. 

Een verkoper heeft niets aan een hoog bod als uiteindelijk de hypotheek niet rond komt. De verkoper kan dan weer helemaal opnieuw beginnen.

Ik bied een reële prijs maar geef bovenal die gewilde zekerheid aan de verkopers. Ik ben jouw hypotheekadviseur en weet dat de hypotheek gaat lukken. Voordat ik het bod namens jou doe neem ik met jou het bod en de hypotheek nog een keer door zodat jij, ik en de verkoper weten dat het bod gestand kan worden gedaan. 

Gecombineerd laag tarief

Geen apart tarief voor een hypotheek -adviseur en geen apart tarief voor de aankoopmakelaar.

Je betaalt één gecombineerd laag tarief omdat ik zowel de makelaar als de hypotheekadviseur ben. Ik werk vanuit huis en dat scheelt veel in de kosten. Dit vertaalt zich in een laag tarief naar jou. Zie tarieven.

Robert Jan Lambers

Robert Jan Lambers, Aankoopmakelaar, Hypotheekadviseur en eigenaar van Match Huis en Hypotheek.

Betrokken van gezocht naar gekocht

Gedurende het gehele proces van het eerste gesprek tot dat we bij de notaris zitten voor de sleuteloverdracht blijf ik betrokken. Dat is prettig en handig omdat je met alle vragen wat betreft hypotheek en de woning aan mij kan stellen. Ik wil graag dat je slaagt en dat je tevreden bent tijdens het zoeken en kopen van je woning tot alle jaren daarna die je in je woning verblijft. 

Jouw belang voorop

Ik ben specialist aankoopmakelaar en doe bewust geen verkoop van woningen. Zo staat jouw belang voorop, wel zo transparant!

 

Slimme combi

Geen trage en nogal eens falende wisselwerking tussen een aparte hypotheekadviseur en een aparte aankoopmakelaar.

Indien er gedurende het zoekproces iets verandert in jouw situatie, jouw wensen, de hypotheek- rente en regelgeving of de belastingwetgeving dan passen we direct de zoekopdracht aan. Dit voorkomt teleurstelling en/of geeft  extra kansen.

Persoonlijk

Persoonlijk sta ik tot je beschikking en sta ik je het gehele proces bij vanaf je woonidee tot en met het afsluiten van de hypotheek. 

Ik ben gecertificeerd hypotheekadviseur (SEH, FFP) en  kandidaat register makelaar en taxateur (KRMT).  Jarenlang heb ik bij de Rabobank en bij verschillende makelaarskantoren gewerkt in en om Amsterdam.